Jobsøgende elektronikingeniør

Den 29. juni, blev min arbejdsgiver desværre ramt af den situation, som flere virksomheder er blevet ramt af gennem de seneste år: Konkurs.

Jeg er derfor jobsøgende, gerne indenfor vedvarende energi/smartgrid, hvor jeg ser mig selv som generalisten, der er god til at se sammenhængen i et større projekt, samt sætte mig ind i specifikke problemstillinger i forhold til sparring med kolleger/andre samarbejdspartnere.
Hvis nogle af mine læsere, skulle kende nogle, der mangler en elektronikingeniør (B. Sc. Electronic Engineering), er I meget velkomne til at dele min LinkedIn profil.

Jeg måtte aflevere arbejdspc (eneste pc) og arbejdstelefon (primært telefon), og verden gik en lille smule i stå for mig – hvilket bl.a. har afspejlet sig i antallet af blogindlæg her henover sommeren. Det glæder mig dog at se, at der trods alt er opstået et lille debatforum om datalogning fra Danfoss invertere, omkring min blog.

Jeg har fået støvet en gammel pc af, og vil til at forsøge at hente MPlab-X ned på den og se om jeg selv kan komme i gang med at samle noget data ud af min Danfoss ULX1800

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s